Ale!

Bollè Lightshifter

89,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 12650 Osastot: ,

Kuvaus

Lightshifter
KEHYSVÄRI: Mat Pink
LINSSI: Brown blue

Kehyksetön linssin alareuna ei estä näkemistä eri lyöntiasennoissa. Katsoessa esimerkiksi alaspäin saat esteettömän näkökentän ja näet myös poluilla juostessa mihin astut. Säädettävän nenätallan ansiosta saat kehyksen istumaan kasvoillesi. Nenäosan ja aisan thermogrip-kumit takaavat, että lasit pysyvät tukevasti päässä niin polulla juostessa, kuin myös swingatessa. Kaareva kehys suojaa hyvin myös sivuhäikäisyltä, ja ohjaa tuulen pois silmistä.

Kaareva ja yhtenäinen aurinkolasilinssi suojaa hyvin silmiä vauhtilajeissa. Toimii erinomaisesti pyöräilyssä, sillä linssi suojaa silmät myös sivulta häikäisevältä auringolta sekä ohjaa viiman ja ötökät pois silmistä. Lisäksi linssi on ilmastoitu yläreunasta, mikä estää linssin huurtumista.

Lightshifterissä on säädettävät aisanpäät ja nenätalla, mikä takaa viimeistellyn istuvuuden. Säädön ansiosta lasit sopivat sekä kapeille että keskikokoisille kasvoille. Nenäosan ja aisanpäiden Thermogrip-kumimateriaali tarraa ihoon kiinni hikoiltaessa, eivätkä lasit valu kasvoilta.

Linssin ruskea pohjaväri vahvistaa konktrastia, joten ympäristön värit ja sävyt erottuvat toisistaan. Sininen peilipinta viimeistelee tyylin ja tarjoaa lisäsuojaa häikäisyltä. Linssin tummuus sopii parhaiten aurinkoiseen päivään.

Linssin leveys 128mm, korkeus 53mm. Aisan pituus 123mm.

Lisätiedot

Valmistaja

Bollè