Mailafittaus

TOIMINTATAPAMME

Meillä myydään iso osa mailosta testaamisen pohjalta. Olemme huomanneet, että asiakkaat ovat kaikkein tyytyväisimpiä ja palaavat uudelleenkin asioimaan kanssamme, kun teemme mailamyyntityön niin tarkasti ja hyvin kuin mahdollista. Saamme siitä itsekin eniten iloa, kun olemme onnistuneet ja asiakas ottaa yhteyttä kesän jälkeen ja kertoo tasoituksensa tippuneen.

FITTAUS LYHYESTI

-Kartoitetaan toiveet ja tarpeet.

-Katsotaan  Mizuno DNA swing-systeemiä ja pallotutkaa käyttäen, millainen varsi on sopivin.

-Mitoitetaan varren mitta, liekulma ja grippi.

-Testataan taitotasoon sopivin lapa.

-Vertaillaan vaihtoehtoja.

-Rautoihin ja wedgeihin varataan 1,5 h, 1-2 puumailaan 45 min.

HUI, OSUNKO PALLOON JA ONKO LYÖNTI KUNNOSSA?

Panostamme henkilökohtaiseen, kiireettömään kohtaamiseen. Moni jännittää svinginsa puolesta, miten ilkeää tulla testaamaan kun lyönneissä on paljon vaihtelua jne. Älä turhaan murehdi! Näemme kaikenlaisia lyöjiä ja tiedämme, että laji ei ole helppo. Eli tulet vaan omana itsenäsi, se on parasta!

KUINKA VALMISTAUDUN FITTAUKSEEN?

Varaamme rautamailojen ja wedgejen fittaukseen 1,5 h. Ota mukaasi golfkengät/sisäpelikengät ja nykyiset mailat. Tule energiatasot täytettyinä, jotta jaksat testata useampia eri vaihtoehtoja. Ei siis kannata tulla suoraan salilta tai täydeltä golfkierrokselta.

MITEN MERKKI JA MALLI PÄÄTETÄÄN?

Otamme huomioon mailoihin varatun budjetin. Käymme yhdessä läpi tarpeita, millaisia mailoja tarvitset. Oletko kova harjoittelemaan ja käyt valmennuksessa, vai pelaatko rennolla meiningillä rangea kuluttamatta ja virheitä voidaan kenties kompensoida mailoissa pienillä yksityiskohdilla paremman pelattavuuden puolesta?

Alkukeskustelun jälkeen tutkitaan, minkä painoinen varsi sopii sinulle parhaiten. Testattavat merkit valitaan joko toiveidesi mukaan tai meidän kokemuksen pohjalta. Sitten lähdetään vertailemaan, millä lapa-varsi-yhdistelmällä saamme parasta pallon lähtönopeutta, sopivaa pallon lähtökulmaa ja vähiten vaihtelua. Toki otetaan huomioon sinun oma tunteesi, mikä tuntuu parhaalta svingata ja miellyttää muutenkin eniten. Mutta yleensä se menee juuri niin, että millä tulee parhaat arvot, tuntuu myös sinusta parhaalta.

Tarkastetaan tarvittessa liekulma, ellei se ole jos testaamisen aikana varmistunut. Eli onko tarvetta säätää lavan ja varren välistä astekulmaa loivemmaksi tai jyrkemmäksi. Varren sopiva pituus onkin jo katsottu aluksi. Lopuksi valitaan sopivan kokoinen ja toiveidesi mukainen grippi.

MITÄ TILATAAN JA MAKSUPUOLI

Huh, sitten saatkin hengähtää ja istahtaa hetkeksi. Pohditaan kokoonpano, mitä mailoja tarvitset, mahdolliset wedget, ja tuleeko vaihdossa vanhoja mailoja meille. Lasken näiden tietojen pohjalta tarjouksen. Saat miettiä halutessasi yönkin yli, ennen kuin vahvistat tilausta. Custom-mailatilausten tulo kestää merkistä riippuen 1-4 viikkoa. Tilauksen yhteydessä veloitamme sinulta 1/3 mailojen hinnasta sekä fittauksen hinnan. Toimitamme mailat sinulle tarvittaessa muualle Suomeen niiden tultua meille.

KERRALLA KAIKKI UUSIKSI?

Jos lisäksi haluat testata draiveria, väyläpuita ja/tai hybridimailoja, pidämme pienen tauon jotta jaksat! Parasta olisi jakaa kahteen päivään rautafittaus ja puut. Jos tulet pidemmästä matkasta, tehdään kaikki sinulle kerralla, mahdollisimman sujuvasti ja siten että jaksamista riittää.

KUKA TEKEE FITTAUKSET?

Fittaukset meillä tekee Tia Hovila. Hänellä on kymmenen vuoden kokemus asiasta. Pohtiessasi mailojen hankintaa, ota ihmeessä yhteyttä: tia@golftiimi.fi

FITTAUSHINNAT:

Rautamailasetti 40,-

1-2 puumailaa 20,-

(Hyvitämme 1/2 fittaushinnasta sinulle mahdollisen kaupan yhteydessä).

SPEKSIT ON JO TIEDOSSA?

Voit tilata ilman fittaustakin kauttamme custom-mailoja, kunhan tiedät tarkat tiedot mailasta/mailoista jotka tarvitset. Laita tarjouspyyntö mailatietojen kera: tia@golftiimi.fi

Fittaukset hoitaa Tia Hovila.

Fittaus meneillään.