Ale!

Bollè Lightshifter XL

99,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): bs014005 Osastot: ,

Kuvaus

Lightshifter XL
KEHYSVÄRI: Matte Tortoise
LINSSI: Dark Green Photochromic

Bollé Lightshifter- aurinkolaseja on nyt saatavana koossa XL
Lightshifter mallia hieman leveämpi ja korkeampi

Kaareva ja yhtenäinen aurinkolasilinssi suojaa hyvin silmiä vauhtilajeissa. Toimii erinomaisesti pyöräilyssä, sillä linssi suojaa silmät myös sivulta häikäisevältä auringolta sekä ohjaa viiman ja ötökät pois silmistä. Lisäksi linssi on ilmastoitu yläreunasta, mikä estää linssin huurtumista.

Lightshifterissä on säädettävät aisanpäät ja nenätalla, mikä takaa viimeistellyn istuvuuden. Säädön ansiosta lasit sopivat sekä kapeille että keskikokoisille kasvoille. Nenäosan ja aisanpäiden Thermogrip-kumimateriaali tarraa ihoon kiinni hikoiltaessa, eivätkä lasit valu kasvoilta.

Malli sopii erinomaisesti myös golfiin. Sää voi vaihdella yhden kierroksen aikana paljonkin, joten tämä Bollén linssi on tummuva. Phantom-linssi tummuu UV-valossa ja antaa aina optimaalisen suojan sekä kontrastin. Kun aurinko menee pilveen, linssi vaalenee eikä aurinkolaseja tarvitsee ottaa pois silmiltä. Ominaisuuden ansiosta saat säästä huolimatta aina hyvän kontrastin, ja hahmotat kentän muodot. Linssin tummuva ominaisuus tekee laseista erittäin monikäyttöiset. Aurinkolasien tarkoituksena ei ole ainoastaan häikäisyn estäminen, vaan myös näkemisen parantaminen, ja tämä linssi lunastaa lupauksensa!

Lisätiedot

Valmistaja

Bollè