Bollè Bolt 2.0S

189,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): bs004007 Osastot: ,

Kuvaus

Bolt 2.0S
KEHYSVÄRI: Black Matte
LINSSI: Phantom brown Gun Photocromic

Kapeampi sporttilasien klassikko on nyt uudistunut Bolt 2.0 S.

Nämä aurinkolasit toimivat erinomaisesti golfissa ja polkujuoksussa. Phantom-linssi tummuu UV-valossa ja antaa aina optimaalisen suojan sekä kontrastin. Kun aurinko menee pilveen, linssi vaalenee eikä aurinkolaseja tarvitsee ottaa pois silmiltä. Ominaisuuden ansiosta saat säästä huolimatta aina hyvän kontrastin, ja hahmotat kentän ja polkujen muodot. Bollén Phantom-linssien tummuva ominaisuus tekee laseista erittäin monikäyttöiset. Aurinkolasien tarkoituksena ei ole ainoastaan häikäisyn estäminen, vaan myös näkemisen parantaminen, ja tämä linssi lunastaa lupauksensa!

Kehyksetön linssin alareuna ei estä näkemistä eri lyöntiasennoissa. Katsoessa esimerkiksi alaspäin saat esteettömän näkökentän ja näet myös poluilla juostessa mihin astut. Säädettävän nenätallan ansiosta saat kehyksen istumaan kasvoillesi. Nenäosan ja aisan thermogrip-kumit takaavat, että lasit pysyvät tukevasti päässä niin polulla juostessa, kuin myös swingatessa. Kaareva kehys suojaa hyvin myös sivuhäikäisyltä, ja ohjaa tuulen pois silmistä.

Linssin pohjaväri on ruskea, ja siinä on hopeinen hieman peilaava pinta. Trivex-linssimateriaali on optiikaltaan erittäin laadukas ja tarkka, eikä linssissä ole vääristymiä. Trivex on kevyt sekä turvallinen linssimateriaali.

Linssin leveys 53mm, korkeus 37mm. Nenäväli 11mm. Aisan pituus 134mm.

Lisätiedot

Valmistaja

Bollè