Päivitimme Areenan lyöntialuetta yhdellä lyöntipaikalla lisää joka helpottaa osaltaan ruuhkaisimpia hetkiä treenaajille. Varattavia paikkoja on edelleen 5 kpl, mutta muita mattoja ( lisätty lyöntipaikka ja opetuspaikka ) voi käyttää niiden ollessa vapaana. Samaan aikaan uusimme myös verkkoja jotta pallot pysyvät paremmin niille tarkoitetulla alueella.

Aukioloaikoihin teemme pienen muutoksen lauantaista 31.1. alkaen; pidennämme perjantain ja lauantain molemmista päistä. Entisen 10-14 sijaan Areena on mainittuina päivinä avoinna klo 9-15.

Juniorit ovat aloittaneet treenaamisen aktiivisemmin ja Mikkelin nuorisogolfin väelle on lisätty vakiovuoro torstaisin klo 18.30-20.00. Molemmat simulaattorit ovat kuitenkin tuonakin aikana varattavissa normaalisti.

Edellämainitun lisäksi helmikuun aikana alkavat kouluryhmät vierailla aktiivisemmin Areenalla ja opetuspuolella klinikat pyörähtävät käyntiin. Klinikat tulevat piakkoin varausjärjestelmäämme.

Suosittelemme seuraamaan varaustilannettame ajanvarauksessa jotta harjoittelemaan mahtuu kun saapuu paikalle, etukäteisvaraus simulaattorien lisäksi lyöntipaikoillekin on erittäin suositeltavaa.

Katso kaikki uutiset