Leena Makkonen

Olen tullut lajin pariin 2000 luvun alussa ja siitä eteenpäin olen hankkinut kokemusta lajista niin kilpapelaajana kuin ohjaajana ja valmentajana. Pelasin kilpaa amatöörikentillä reilut 10 vuotta, kunnes 2015 siirryin ammattilaiseksi. Siitä eteenpäin olen pelannut Let Access Series kiertueella, joka on vienyt minua ympäri Eurooppaa. Ennen ammattilaiseksi siirtymistä valmistuin Liikunnan Ohjaajaksi Haaga-Helia Ammattikorkeakoulusta 2008. Lisäksi olen käynyt erilaisia ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia niin golfin kuin muidenkin lajien parissa. Olen myös toiminut liikunnan ja terveystiedon opettajana yläkouluissa ja lukiossa.

Kilpapelaamisen ohella olen toiminut valmentajana Savon Golftiimin valmennusryhmissä, ohjaajana juniorigolfin puolella sekä pitänyt erilaisia klinikoita klubipelaajille. Olen työskennellyt hyvin laajasti eri-ikäisten ja tasoisten pelaajien kanssa. Omat vahvuuteni ovat mielestäni vahvat vuorovaikutustaitoni, jotka yhdistämällä iloiseen ja positiiviseen asenteeseeni luovat mukavan ja rennon ilmapiirin tunneilleni. Mielestäni osaan tuoda opetustilanteessa haastavatkin asiat yksinkertaisesti esille opetettavilleni.

Kesällä 2020 opetan Mikkelin Golfissa pääsääntöisesti maanataisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15.00-20.00. Tarkemmat opetuspäivät näet varauskalenterista.

Varaukset alta, lisätietoja leena@golftiimi.fi tai www.leenamakkonen.fi